PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 29.09.2023 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

PBZ brzi kredit na bankomatu

Mobilno bankarstvo – PBZ brzi kredit na bankomatu

Prvo su bile banke i štedne knjižice, pa su banke izašle ususret svojim korisnicima kroz bankomate i nekoliko verzija bankovnih kartica, pa su otišle korak dalje i kroz Internet bankarstvo ušle u vaš dom i vaše osobno računalo. I nisu tu stale, jer su se pojavili mobiteli, a s generacijom pametnih mobitela je došao i PBZ brzi kredit na bankomatu koji možete dobiti čak i ako nemate bankovnu karticu u džepu. Čini se kao dug put, ali sve se odigralo unutar desetak godina. Na službenim web stranicama PBZ brzi kredit na bankomatu potražite sve informacije kako doći do novca mobitelom, ako vam je bankovna kartica ostala doma. Pametni mobitel zahvaljujući svojoj multi-funkcionalnosti i mnoštvu aplikacija koja svakodnevno preuzimate postaje i vaš virtualni novčanik.

Kreditna kartica – PBZ brzi kredit na bankomatu

Mastercard kreditna kartica Privredne banke Zagreb je prva kreditna kartica koja omogućila kredit po kartici, na bankomatu. Dakle uz mogućnost kupovanja roba i usluga na rate ta kreditna kartica je otvorila vrata za prvi PBZ brzi kredit na bankomatu. Ta opcija vam je i danas dostupna ako ste vlasnik ili vlasnica Mastercard kreditne kartice, a možete na bankomatu podizati kredit ili pozajmicu u ugovorenom iznosu. Ako trebate veći iznos, kontaktirajte PBZ brzi kredit na bankomatu ili se informirajte na službenim web stranicama o drugim uvjetima i načinim kreditiranja na bankomatima. Uključite se u novo doba, informirajte se, jer PBZ brzi kredit na bankomatu možete dobiti na više načina.

Do gotovine mobitelom – PBZ brzi kredit na bankomatu

Već dvije godine je na našem tržištu dostupna mobilna aplikacija Aircash koja je vrlo popularna jer praktički „ukida“ bankovne kartice. Preko nje možete plaćati račune, plaćati robe i usluge, slati novac prijateljima, primati novac od rodbine, ali najvažnije i najbolje, preko nje možete dobiti PBZ brzi kredit na bankomatu. Aplikacija povezuje korisnika s bankom i omogućava najkraći i najbrži put do novca koji vam je potreban. Ako želite PBZ brzi kredit na bankomatu odaberete opciju „bankomat“ i iznos koji želi podići, a aplikacija će izbaciti šesteroznamenkasti kod koji upišete u bilo koji bankomat PBZ-a. Donja desna tipka uz ekran na bankomatu nudi opciju isplate novca s Aircasha i prostor za upis koda. Kada upišete kod iz aplikacije, PBZ brzi kredit na bankomatu je odobren i bankomat isplaćuje gotovinu.

Do gotovine jednostavno i brzo – PBZ brzi kredit na bankomatu

Nove tehnologije su pokrenule novac i izveli ga iz banaka. Sve što želite možete napraviti usput, u hodu, pa i dobiti PBZ brzi kredit na bankomatu i to bez papirologije, žigova, potpisa, ovjera, šaltera, pa čak i bez bankovne kartice. Više ne morate trčati za novcem, novac dolazi k vama. Nema frustracija, gubljenja vremena i živaca, šaltera, nervoznih službenika, samo bankomat, vi i vaš pametni mobitel. Nikada u povijesti kreditiranja nije moglo biti tako brzo, tako lako i tako jednostavno, kao što je dana upravo nevjerojatno lako dobiti PBZ brzi kredit na bankomatu. Jeste li preuzeli svoju aplikaciju „bankomat“, jeste li je isprobali? Učinite to što prije.

Brze pozajmice online

Bez odlaska u banku i dosadne papirologije do brzih pozajmica već isti dan. Isplata pozajmice, zajma i kredita preko računa.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (428 ocjena)