PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice na opću uplatnicu

Prije kada vam je pod hitno trebao novac, imali ste samo dvije opcije na raspolaganju. Mogli ste ili posuditi novac od svoje obitelji ili prijatelja, ili ste mogli pokušati zatražiti kredit u svojoj banci. Mnogima je opcija da pokušaju od nekoga posuditi novac zadnja na njihovoj listi, dok šanse da vam odobre kredit su vrlo male. No, otkad su se pojavile brze pozajmice na opću uplatnicu na tržištu, nikada dosad nije bilo lakše i brže doći do novca. Brze pozajmice koje se dobivaju na opću uplatnicu vam omogućuju da već isti dan dobijete sigurnu isplatu novca kojeg možete odmah početi koristiti.

Brze pozajmice na opću uplatnicu – uz samo dva dokumenta dođite do dodatnog novca

Za razliku od tradicionalnih kredita, brze pozajmice na opću uplatnicu se mogu dobiti uz predočenje samo dva dokumenta koji svi imamo uz sebe. Radi se o osobnoj iskaznici i kartici od vašeg bankovnog računa na kojemu biste htjeli primiti isplatu pozajmice. Osim što s ovime olakšali cjelokupnu proceduru ugovaranja pozajmice, ujedno su dali svim građanima mogućnost da dođu do novca kada im to najviše treba. Zna se koliko je teška današnja ekonomska situacija kod nas. Svakim danom sve su skuplji životni troškovi, dok plaće ne rastu već padaju. Neočekivani troškovi mogu se u svakom trenu pojaviti, a da vi niste nimalo spremni. Zato u takvim situacijama je dobro imati opciju kao što je to brza pozajmica na opću uplatnicu.

Brze pozajmice na opću uplatnicu – jednostavna procedura ugovaranja pozajmice

Brze pozajmice na opću uplatnicu se uglavnom mogu dobiti putem interneta. Cjelokupni proces prijave i sklapanja ugovora se odvija online te ne traje duže od 15 minuta. Nema više potrebe da za posudbu novca morate sto puta posjećivati poslovnicu te gubiti svoje dragocjeno vrijeme čekajući u redu. Svoju brzu pozajmicu na opću uplatnicu možete zatražiti i putem vašeg mobitela. Na ovaj način možete poslati zahtjev za pozajmicom iz vašega doma, tokom pauze na poslu ili dok ispijete vašu kavu u kafiću. Nikada nije bilo lako si osigurati novac nego što je to danas.

Brze pozajmice na opću uplatnicu – osigurajte si garantiranu isplatu već danas

Ako se trenutno nalazite u situaciji gdje vam hitno treba novac, zašto si ne bi omogućili jednostavnu soluciju? Uz brze pozajmice na opću uplatnicu možete vrlo lako doći do trenutne isplate novca na vaš račun bez da morate napustiti vaš dom. Tako je, brza pozajmica se može dobiti putem interneta i cijela procedura se odvija online bez potrebe odlaska u poslovnicu. Uz samo nekoliko, vrlo jednostavnih koraka i par dokumenata si možete osigurati novac bilo kada i bilo gdje. Nakon uspješnog odobrenja, vaša brza pozajmica na opću uplatnicu ubrzo sjeda na vaš račun.

Brze pozajmice online

Bez odlaska u banku i dosadne papirologije do brzih pozajmica već isti dan. Isplata pozajmice, zajma i kredita preko računa.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (337 ocjena)