PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:23
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nenamjenski krediti

Svakom godinom sve više i više raste potražnja za nenamjenskim kreditima. Razlog k tome leži u samoj činjenici što su oni najpraktičnija opcija kredita na današnjem tržištu. Nenamjenski krediti nemaju određenu namjenu te se zbog toga mogu primijeniti u bilo koje svrhe bez da o tome morate obavijestiti svog bankara. Upravo zbog toga je ovaj kredit stekao svoju popularnost, jer daje mogućnost pojedincu da svoj novac može upotrijebiti u bilo koju namjenu. Bez obzira da li se to radilo o uređenju gornjeg kata, plaćanje servisa za vaš automobil ili pokrivanje troškova studiranja.

Nenamjenski krediti – vaš spas u zadnji čas

Nenamjenski krediti vam mogu jako dobro doći ukoliko se nalazite u lošoj situaciji gdje vam pod hitno treba novac, a nemate drugih opcija za posudbu. Mnogima od nas je zadnja opcija na listi pokušati pitati svoju obitelj ili prijatelje za novac, te se zbog tog razloga više ljudi odlučuju za alternativnu varijantu. Nenamjenski kredit se može pronaći u svim mogućim situacijama koje su vas zahvatile u lošem trenutku, bilo da se to radilo o hitnom popravku u kućanstvu, rješavanje nekih prošlih dugovanja ili nešto treće. Koji god da je razlog bio, brzi kredit vam zaista može biti spas u zadnji čas.

Nenamjenski krediti – dostupni u poslovnici i online

Zahvaljujući današnjem dobu u kojemu živimo, mnogo toga je dostupno i online. Na taj način se mogu nenamjenski krediti zatražiti putem interneta u samo nekoliko minuta! Više ne morate gubiti svoje dragocjeno vrijeme po bankama te čekati satima u redu. Od sada možete iz udobnosti vašega doma ugovoriti svoj nenamjenski kredit kada god to želite. Cjelokupna procedura traje vrlo kratko te će vam trebati minimalna količina dokumenta. Kod određenih banaka možete poslati svoj zahtjev online, te ukoliko vam odobre ostatak procedure se obavlja kod njih u poslovnici. 

Nenamjenski krediti – zatražite svoj kredit već danas

Osim što se nenamjenski krediti mogu upotrijebiti za hitne slučajeve, možete ih ujedno iskoristiti i za druge stvari. Na primjer, s dodatnim sredstvima si možete uplatiti aranžman za egzotično putovanje u daleke zemlje ili si priuštiti zasluženi godišnji odmor za vas i cijelu obitelj. Ako ste već jedno razmišljali o uređenju vašeg životnog prostora, sada je pravo vrijeme za pothvat. S nenamjenskim kreditom si možete kupiti novu kuhinju, opremiti vaše sobe ili preurediti čitavi kat. Ujedno, kredit se može iskoristi za pokrivanje svih troškova velikih proslava i događanja kao što su to proslava diplome ili vjenčanje. Opcije su vam bezbrojne, na vama je samo da pošaljete svoj zahtjev za kreditom te krenite s realizacijom vaših ideja i snova već danas!

Brze pozajmice online

Bez odlaska u banku i dosadne papirologije do brzih pozajmica već isti dan. Isplata pozajmice, zajma i kredita preko računa.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (298 ocjena)