PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kratkoročni krediti

Kada pričamo o kreditima, jedna stvar je sigurna da nismo svi mi spremni za duga zaduženja. Kod klasičnih kredita s rokom otplate na nekoliko godina tu se ipak zahtijeva velika odgovornost i proračun koji može trpjeti dodatni mjesečni trošak. Nemamo svi mi idealne financijske uvjete prema kojima možemo si priuštiti kredit. Upravo za sve klijente koji se ne žele obvezati na dugi rok otplate za njih su idealni kratkoročni krediti. Prednost kod takvih kredita je što ima kraći rok otplate od drugih kredita, te se uzima na manji iznos što vam omogućava bržu otplatu kredita.

Kratkoročni krediti – rok otplate i do 12 mjesečnih rata

Kao što i samo ime govori, kratkoročni brzi krediti se izdaju na kraći rok otplate nego što je to slučaj kod klasičnih kredita koji se mogu pronaći kod svih banki. Kratkoročni kredit možete uzeti na rok otplate i do 12 mjesečnih rata, ovisno o iznosu koji ste uzeli te koliki je vaš budžet. Uz pomoć kreditnog kalkulatora možete doći do preciznog plana otplaćivanja kredita. Uz podatke kao što su iznos kredita te vremenski rok otplate može vam izračunati anuitet za vaš kredit, te prema tome možete vidjeti da li je kredit prava solucija za vas.

Kratkoročni krediti – nema skrivenih troškova

Kod kratkoročnih kredita ne morate se brinuti oko skrivenih troškova jer ih nema. Kreditne kuće vam u svojoj ponudi se nude kratkoročni krediti po najpovoljnijim uvjetima te vam ne budu naplatili za određene usluge prilikom sklapanja ugovora. Kod njih je cjelokupno poslovanje transparentno te nema dodatnih naknada. Neke druge financijske institucije bi vam dodatno izračunali neke troškove, dok kod kreditnih kuća možete biti sigurni da vam to ne budu napravili ni u kojem slučaju.

Kratkoročni krediti – dođite do svojeg kredita u samo nekoliko koraka

Kratkoročni krediti su odlično rješenje za građane koji se trenutno nalaze u stisci s novcem. Danas je veoma teško doći do novca i kada nam se dogode iznenadni troškovi, želite ih što prije riješiti. Nemamo svi opciju da od nekoga posudimo novac, te uglavnom ušteđevine brzo iscure. Za takve situacije najsigurnija solucija vam je definitivno kratkoročni kredit. Omogućuje vam da u samo par jednostavnih koraka dođete do novca kada je to vama najpotrebnije. Kredit se može zatražiti putem interneta uz predočenje samo dva dokumenata. Na taj način omogućuju svim građanima mogućnost da dođu do dodatnog novca gdje god da se nalaze bez obzira na njihov kredibilitet. Zato, ako vi trenutno imate trošak koji se mora brzo razriješiti, onda vam je kredit najbolje rješenje.

Brze pozajmice online

Bez odlaska u banku i dosadne papirologije do brzih pozajmica već isti dan. Isplata pozajmice, zajma i kredita preko računa.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (191 ocjena)