PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 22.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam online

Da li vam pod hitno treba novac, ali ne znate koja je opcija najbolja za vas? Htjeli biste uzeti kredit, ali vam se ne sviđa ideja dugog otplaćivanja? Zajam online je odlično rješenje za sve građane koji se trenutni nalaze u lošijoj financijskoj situaciji. Zajmovi online se uglavnom daju na manje iznose te na kraći rok otplate gdje klijent može sam prilagoditi vremenski rok otplate prema svojim mogućnostima i preferencijama. Ovakvi zajmovi su idealni za sve klijente koji nisu spremni za duga otplaćivanja ili jednostavno si ne mogu priuštiti dugoročni kredit.

Zajam online: Kako možete doći do svojeg zajma?

Kao što i sam njegov naziv vam govori, zajam online se jedino i isključivo može zatražiti putem interneta. Današnje kreditne kuće najčešće posluju online, jer su uvidjeli da je sve veća potreba za kreditima i zajmovima koji se mogu dobiti preko interneta. Znaju da je danas novac neophodno sredstvo, te da se lako mogu dogoditi neočekivani troškovi za koje ne morate uvijek biti spremni. Zajmovi online će vam osigurati garantiranu isplatu novca bez puno komplikacija i procedura kada to vama najviše treba.

Zajam online: Tko sve može zatražiti svoj zajam?

Opće je poznato da nije svatko kandidat za kredit. Banke uvijek naprave detaljnu provjeru svakog klijenta koji želi zatražiti kredit kod njih. Provjeravaju sve, od vaše kreditne povijest pa sve do vaše kreditne sposobnosti kako bi se uvjerili da ste im vi pogodan kandidat za kredit. Kod kreditnih kuća se ne morate brinuti oko toga. Jedini uvjet koji morate ispunjavati je da redovno svaki mjesec dobivate svoja primanja, bez obzira da li se to radilo o vašoj plaći ili mirovini. Svatko se može prijaviti za brzi zajam online, bilo da vi studirate, radite ili ste u mirovini.

Zajam online: Kako mogu poslati prijavu za zajam?

Glavna prednost kod zajmova online je što se cijeli proces sklapanja ugovora odvija putem interneta. Kada god vam iskrsne neki novi račun ili trošak, a nemate pri sebi dovoljno novca da ga pokrijete, možete putem vašeg pametnog telefona u samo nekoliko minuta si osigurati dodatni novac! Samo trebate na web stranici od kreditne kuće ispuniti jednostavni obrazac za zajam online, te priložiti preslike vaše osobne iskaznice i kartice od tekućeg računa. Već za 15 minuta će vam sjesti isplata na vaš račun te možete odmah početi koristiti dodatna sredstva. Dijeli vas samo nekoliko klikova do sigurne isplate. Stoga, ako ste trenutno u potrebi za novcem, pošaljite svoj zahtjev već danas!

Brze pozajmice online

Bez odlaska u banku i dosadne papirologije do brzih pozajmica već isti dan. Isplata pozajmice, zajma i kredita preko računa.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (166 ocjena)