PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam

Nalazite se u lošoj financijskoj situaciji, a nemate nikoga od koga biste mogli posuditi novac? Treba vam dodatna sredstva, ali ne želite se zadužiti na dugi vremenski rok? Za vas je zajam idealno rješenje! Zajmovi su nenamjenski kratkoročni mini krediti koji se uglavnom daju na manje novčane iznose te klijent može sam odabrati vremenski rok otplate u skladu sa svojim mogućnostima i potrebama. Ukoliko niste ljubitelj dugih zaduženja, zajmovi se mogu uzeti i na kraći rok otplaćivanja. Ovo je odlično rješenje za sve klijente koji žele što prije otplatiti cjelokupni iznos.

Zajam – zajam dostupan za sve građane

Zajmovi postoje na našemu tržištu već jedan duži niz godina, te se sve veći broj ljudi odlučuje za njih. Jedan od češćih razloga za to je zbog minimalnih uvjeta koji morate ispunjavati da bi vam odobrili posudbu novca. Zajam je dostupan za sve građane starije od 18 godina koji imaju redovne mjesečne prihode. Bez obzira da li ste vi student, zaposleni ili umirovljenik, možete već danas poslati svoj zahtjev za zajmom. Kreditnim kućama nije bitno kakav je vaš kredibilitet niti na koji tip ugovora ste zaposleni kod svog poslodavca. Sve što je njima bitno je da svaki mjesec dobivate vašu plaću ili mirovinu.

Zajam – dođite do novca uz minimalnu papirologiju

Jedan od mnogobrojnih prednosti kod zajmova je što vam neće biti potrebno mnogo papirologije. Daleko su iza nas su dani kada ste za kredite morali prikupiti hrpu raznih bespotrebnih dokumenta. Kod kreditnih kuća možete dobiti svoj brzi zajam uz predočenje samo 2 dokumenta koji uglavnom svi imamo kod sebe. Radi se o važećoj osobnoj iskaznici te kartici bankovnog računa na kojemu biste htjeli dobiti isplatu novca. Cijela procedura sklapanja ugovora se odvija online putem web stranice od kreditne kuće. Na ovaj način možete bilo kada i bilo gdje zatražiti posudbu novca kada god vama to trebalo.

Zajam – idealna solucija za rješavanje manjih troškova

Skupilo vam se hrpu neplaćenih računa, a još je daleko dan isplate plaće? Pokvario vam se auto, a nemate kod sebe dovoljno novca da pokrijete njegov popravak? Morate hitno na liječnički pregled, ali vaša ušteđevina je već iscurila? Nemate vremena da prikupite svu potrebnu papirologiju za sklapanje ugovora za kredit, ali vam hitno treba novac? Zajam je odlična solucija da što prije riješite bilo kakvi trošak koji vas je zahvatio. Više ne morate se brinuti kako će riješiti sljedeći neočekivani trošak, uz online zajmove sve je moguće i izvedivo!

Brze pozajmice online

Bez odlaska u banku i dosadne papirologije do brzih pozajmica već isti dan. Isplata pozajmice, zajma i kredita preko računa.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (214 ocjena)