PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti online

Iznenadni troškovi su sve češća pojava u današnjem vremenu. Svakome može iskrsnuti neki novi trošak za koji ne morate nužno biti financijski spremni da odmah pokrijete. Većini ljudi je neugodno pitati svoju obitelj ili prijatelja za financijsku pomoć. No, postoji vam alternativan način kako da dođete do novca bez da prolazite kroz takvo neugodno iskustvo. Krediti online vam pružaju mogućnost da na brz i diskretan način posudite novac. Kao što i samo njegovo ime sugerira, kredit online se ugovora putem interneta, te stoga može iz udobnosti vašega doma dobiti novac kada je to vama najnužnije.

Krediti online – na brz te jednostavan način si osigurajte novac

Krediti online su sa svojom prvom pojavom ubrzo postali popularni među ljudima. Razlog k tome je zbog mnogih svojih beneficija koja ima. Za primjer možemo navesti činjenicu što cijela procedura sklapanja se odvija na internetu. Više ne morate više puta posjećivati poslovnicu banke. Od sada u samo nekoliko klikova mišem možete dobiti brzi kredit online bez pola muke. Zašto biste tratili svoje dragocjeno vrijeme čekajući u redu u banci kada možete u samo 15 minuta dobiti ga iz svojeg doma.

Krediti online – dođite do svoje kredita putem interneta

Zbog velike potražnje za online kreditima, većina kreditnih kuća je prebacilo svoje poslovanje na internet. Zbog toga su uveli u svojoj ponudi nove vrste kredita kao što su vam to krediti online koji vam pružaju brzo i garantirano rješenje kada je to vam najpotrebnije. Bez obzira na kojem ugovoru radite, kreditne kuće pružaju svakom klijentu mogućnost da posude novac. Više ne morate očajavati kako ćete platiti nadolazeće račune jer uz kredite online možete pokriti bilom koju vrstu troška. Krediti su nenamjenski, što znači da ih možete primijeniti u bilo koje svrhe.

Krediti online – isplata kredita već isti dan

Krediti online se za razliku od klasičnih kredita odobravaju i isplaćuju mnogo brže. Već isti dana kada ste poslali svoj zahtjev možete očekivati odobrenje te potom kasnije i isplatu na vaš tekući račun. Ovo je savršeno rješenje za sve osobe kojima pod hitno treba novac. Odmah po isplati kredita možete početi koristiti sredstava. Bilo da vam treba novac da riješite prošla dugovanja, pokrite troškove popravka u vašemu domu ili da jednostavno si poboljšate vaše financijsko stanje u kućanstvu. S kreditima online možete vrlo lako riješite sve manje financijske probleme koji su vas zahvatili u lošem trenutku. Ne morate više lutati i posuđivati od drugih novac, od sada s ovim kreditom možete sve riješiti u tren oka.

Brze pozajmice online

Bez odlaska u banku i dosadne papirologije do brzih pozajmica već isti dan. Isplata pozajmice, zajma i kredita preko računa.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (288 ocjena)