PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:04
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmica

Danas više nije tako rijetka pojava da vam se neočekivano pojavi trošak kojeg ne možete odmah sanirati. Sve više i više se ljudima događaju takvi slučajevi te pokušavaju na razne moguće načine pokriti trošak što prije i bolje. No, znamo koliko je teško doći do novca. Nemamo svi mogućnost da nam netko iz obitelji ili prijatelj posudi novac jer se mogu i on nalaziti u sličnoj situaciji. U takvim situacijama najbolje rješenje vam je pozajmica.  S pozajmicom možete vrlo jednostavno doći do novca u samo nekoliko minuta bez potrebe odlaska u poslovnicu banke.

Pozajmica – najbrža solucija kada vam pod hitno treba novac

Kada govorimo o svim vrstama kreditiranjima, dakako jedno od najbržih opcija su vam brze pozajmice. Za razliku od klasičnih kredita čije procedure sklapanja ugovora znaju trajati i do nekoliko mjeseci, pozajmica se može dobiti u samo nekoliko minuta! Upravo je to glavni razlog zbog čega se mnogi građani odlučuju za njih zbog svoje brzine. One se mogu pronaći kod svake kreditne kuće, financijskih grupa te ostalih institucija. Cijela se procedura ugovaranja pozajmice odvija online, te na taj način možete zatražiti svoj zajam bilo iz vašega doma, posla ili kafića.

Pozajmica – putem interneta dođite do dodatnog novca

Prednost kod pozajmica je što ih možete zatražiti putem interneta bez da morate gubiti svoje dragocjeno vrijeme po bankama. Samo nekoliko koraka vas dijeli od sigurne isplate novca na račun. Više ne morate ispunjavati hrpu papira te prikupljati puno bespotrebne papirologije. Sve što ovdje trebate učiniti je ispuniti jednostavni obrazac za prijavu te priložiti preslike vaših dokumenata. Svoju pozajmicu možete zatražiti u samo dva dokumenta koji uglavnom svi imamo kod sebe, a to su vam osobna iskaznica te kartica od vašeg tekućeg računa.

Pozajmica – isplata novca već za 15 minuta

Dodatna pogodnost kod pozajmica je, osim što se oni brzo ugovaraju, što se i još brže isplaćuju. Već za 15 minuta od kada ste poslali svoj zahtjev možete očekivati odobrenje i isplatu cjelokupnog iznosa na vaš tekući račun. Čim primite uplatu možete odmah krenuti koristiti zajam. Ovo je savršeno rješenje ukoliko vam pod hitno treba novac. Novac možete iskoristiti u bilo koje svrhe, bilo da se to radi o plaćanju kućanskih računa, pokrivanje troškova popravak auta ili nešto pak treće. Pozajmice su dostupne za sve građane i odobrenje zajma vam je garantirano, što kod klasičnih kredita nije taj slučaj. U samo nekoliko minuta možete doći do sigurnog novca kada god vama to treba.

Brze pozajmice online

Bez odlaska u banku i dosadne papirologije do brzih pozajmica već isti dan. Isplata pozajmice, zajma i kredita preko računa.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (258 ocjena)