PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti

Svakome od nas može dobro doći dodatan novac. Bilo da vam treba za realizaciju vaših snova ili da jednostavno pokrijete račune ili prošla dugovanja. Za takve slučajeve su vam krediti odlično rješenje. Osim što vam kredit daje mogućnost da dođete do dodatnog izvora novca kada god vama to treba, ujedno je dostupan za sve građane. Bez obzira da li ste zaposleni, u mirovini ili pak studirate, možete se prijaviti za njega bez ikakvih problema. Danas je puno lakše doći do kredita nego što je bilo prije kada ste morali sakupljati hrpu papira te stalno ići u banku. Od sada možete uz predočenje samo nekoliko dokumenta doći do kredita. Krediti više nisu dostupni samo u poslovnicama banke, već ih možete pronaći online kod svih online banki, kreditnih kuća te ostalih financijskih institucija. Na ovaj način su omogućili da možete bilo kada i bilo gdje poslati svoj zahtjev za brzi kredit bez da bespotrebno gubite vrijeme čekajući u redu u banci.

Krediti – razne vrste kredita prilagođene vašim potrebama

Krediti dolaze u raznim formatima te se uglavnom mogu primijeniti u bilo koje svrhe. Ukoliko vam trebaju dodatna novčana sredstava za popravak krova, kupovina novog namještaja ili pak selidba u novi stan, za vas je idealan stambeni kredit. Ako pak biste si htjeli pokriti sve troškove studiranja, bilo ovdje ili negdje u inozemstvu, studentski kredit će namiriti cjelokupnu školarinu te vam pružiti bezbrižno studiranje. Ukoliko ste umirovljenik i htjeli biste si priuštiti određene stvari kao što je putovanje oko svijeta, preuređenje doma ili nešto treće, kredit za umirovljenike će vam omogućiti dodatna sredstva kao biste napokon se posvetili sebi i svojim željama. Za sve ostale potrebe u ponudi imate nenamjenski kredit koji kao i što i samo njegovo ime govori, nemate određenu namjenu te ga možete iskoristiti u bilo koju svrhu.

Krediti – nekoliko koraka vas dijeli od sigurnog novca

Krediti vam mogu itekako pomoći u ostvarenju vaših dugogodišnjih ideja i planova. Zašto biste dopustili da ideje budu samo ideje ako znate da je moguće ih realizirati? Uz kredit možete napraviti ono što ste smatrali nemogućim. Kredit se može upotrijebiti u bilo koje svrhe bez obzira o čemu se radilo. S njim možete si nabaviti novi auto, obnoviti vaš životni prostor, otići na egzotično putovanje ili pokriti troškove svečanih događaja kao što je to vjenčanje. Ujedno, možete ga iskoristiti da si poboljšate vaše financijsko stanke u kućanstvu te da otplatite neka prošla dugovanja. Koji god da je razlog zbog čega vam treba kredit, znate da uvijek možete računati na njega.

Brze pozajmice online

Bez odlaska u banku i dosadne papirologije do brzih pozajmica već isti dan. Isplata pozajmice, zajma i kredita preko računa.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (422 ocjena)