PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovinski kredit

Jedno od najlakših načina da dođete do dodatnog novca vam je definitivno gotovinski kredit. Osim što su veoma jednostavni za ugovoriti, ujedno se vrlo brzo realiziraju te još brže isplaćuju na vaš bankovni račun. Posebna pogodnost kod gotovinskih kredita je što su nenamjenski krediti, što znači da svoja dodatna sredstva možete upotrijebiti u bilo koje svrhe bez da vas banka ograničava. Mogu se upotrijebiti za rješavanje prošlih dugovanja, plaćanja kućanskih računa ili bilo kakvih drugih manjih troškova. Odlični su kada vam pod hitno treba novac, a ne želite gubiti svoje dragocjeno vrijeme po bankama.

Gotovinski kredit – najsigurnija opcija kreditiranja

Gotovinski kredit je jedan od najsigurnijih načina da dođete do dodatnih sredstva. Znamo da kada se čovjek nađe u neugodnoj financijskoj situaciji da ne razmišlja najjasnije. Upravo zbog toga je vrlo bitno ostati hladne glave i ne ubrzavati s odlukom, jer kada su u pitanju gotovinski brzi krediti trebate napraviti dobru provjeru prije nego što pošaljete svoj zahtjev za kredit. Prije nego što započnete s procedurom prijave morate se odlučiti koliki iznos vama treba te koji rok otplate odgovara sukladno vašim mogućnostima. Uz pomoć kreditnih kalkulatora možete izračunati vaš mjesečni anuitet kako biste ustanovili da li vaš proračun može snositi još jedan trošak.

Gotovinski kredit – možete zatražiti svoj kredit i online

Prije su gotovinski kredit mogao zatražiti samo u banci, te prilikom sklapanja ugovora vam je trebalo hrpu raznih papira kako biste mogli dokazati vašu kreditnu sposobnost. No, danas je već drugačija situacija. Zahvaljujući modernom dobu, mnoge financijske institucije su svoje poslovanje prebacile djelomično ili skroz na Internet. Na ovaj način do svojeg gotovinskog kredita možete doći u samo nekoliko klikova. Bez obzira gdje se vi nalazi i koje je doba dana, možete poslati svoj zahtjev za kredit putem vašeg mobitela!

Gotovinski kredit – brza realizacija i isplata kredita

Gotovinski kredit je poznat po tome da se brzo realizira te još brže isplaćuje. Cjelokupna procedura sklapanja ugovora je vrlo jednostavno, te je potrebna dokumentacija svedena na minimum. Na taj način su bankari olakšali i sebi i svojim klijentima posao. Gotovinski krediti se mogu osim u banci, zatražiti i online kod sigurnih i provjerenih kreditnih kuća. Nakon što im pošaljete svoj zahtjev za prijavu, u najbržem roku će vam se javiti u vezi odobrenja. Novac se na vaš tekući račun isplaćuje unutar 24 sata. Takav kredit je odličan za hitne situacije kada vam trenutno treba novac, a nemate drugih opcija za posudbu novca. Zato, ako vama treba pod hitno novac onda definitivno vam preporučamo ovaj kredit.

Brze pozajmice online

Bez odlaska u banku i dosadne papirologije do brzih pozajmica već isti dan. Isplata pozajmice, zajma i kredita preko računa.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (478 ocjena)