PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:08
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti i pozajmice

Brzi krediti i pozajmice – brzo i jednostavno rješenje za sve građane

Brzi krediti i pozajmice su kao prvo namijenjene za sve građane kojima je potrebna hitna isplata novca. Ne morate dokazati vašu kreditnu sposobnost kako biste ostvarili pravo na brzi kredit ili pozajmicu. Dovoljno je samo da uredno svaki mjesec dobivate svoja redovna primanja na račun bilo to vaša plaća ili mirovina. Danas na ponudi imate razne kreditne kuće, grupe te ostale financijske institucije koje vam omogućuju da uz predočenje samo dva dokumenata dođete do sigurnog novca. Cijela procedura se odvija online, a iznos zajma se isplaćuje na vaš tekući račun već unutar 15 minuta!

Brzi krediti i pozajmice – idealna solucija za rješavanje manjih financijskih problema

Brzi krediti i pozajmice se odnose na manje novčane iznose koje kreditne kuće daju svojim klijentima na korištenje uz prethodni dogovor da ćete ga vratiti u zadanom vremenskom roku. Izdaju se na kratki rok otplate, te je stoga idealna opcija za građane koji nisu spremni za duga otplaćivanja. Uglavnom se kredit ili pozajmice može zatražiti s rokom otplate i do 18 mjeseci. Brzi krediti i pozajmica su odlično rješenje kada vam brzo treba novac, a nemate nikoga od koga biste mogli posuditi novac.

Brzi krediti i pozajmice – lako do novca putem interneta

Glavna značajka kod brzih kredita i pozajmica što ih možete dobiti putem interneta bez da morate naknadno otići do poslovnice. Na ovaj način kreditne kuće i ostakle financijske institucije daju mogućnost svojim postojećim i budućim klijentima da bez prekretnica dođu do novca kada im je to najpotrebnije. Zašto biste nepotrebno gubiti svoje vrijeme po bankama kada možete doći do dodatnih sredstva iz udobnosti vašega doma? Već sada možete poslati svoj zahtjev za brzi krediti i pozajmice u samo nekoliko jednostavnih koraka koje neće oduzeti puno  vašega vremena.

Brzi krediti i pozajmice – već danas pošaljite svoj zahtjev za zajmom

Vrijeme je nešto što ne možemo vratiti natrag. Jedanput kada je izgubljeno, više nema povratka. Stoga nas ne čudi kada ljudi pomno paze na što i koga će točno potrošiti svoje dragocjeno vrijeme. Jedno na što zasigurno svatko od nas ne želi tratiti vrijeme je čekajući u redu u banci kako biste ugovorili kredit. no, više ne morate se brinuti oko toga jer od sada svoj brzi kredit i pozajmice možete dobiti online u samo nekoliko minuta! Bezi krediti i pozajmice su odlično rješenje kada vam hitno treba novac i ne možete si priuštiti odlazak u banku! U samo par klikova dođite do financijske injekcije kada to vama najviše treba.

Brze pozajmice online

Bez odlaska u banku i dosadne papirologije do brzih pozajmica već isti dan. Isplata pozajmice, zajma i kredita preko računa.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (492 ocjena)