PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:01
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Erste banka pozajmice

Brza gotovina – Erste banka pozajmice

Svi koji trebaju manju pozajmicu sa isplatom odmah, traže najpovoljnije i najbrže pozajmice. Erste banka pozajmice nude mogućnost posudbe od 300,00 kn – 10 000,00 kn. Rokovi otplate se kreću od 30 dana do 12 mjeseci, ovisno o visini pozajmice i vašim mogućnostima otplate mjesečnih rata. I Erste banka pozajmice na svoji službenim web stranicama nudi mogućnost da na kreditnom kalkulatoru sami izračunate kamate i mjesečne rate na nekoliko iznosa da lakše izaberete visinu pozajmice i mjesečnu ratu otplate, kao i rok otplate koji vam je prihvatljiv i koji možete podnijeti. Nakon toga predajte zahtjev i pričekajte odobrenje. Erste banka pozajmice odmah isplaćuje odobrene pozajmice što lako provjerite na svom bankovnom računu.

Spas u zadnji čas – Erste banka pozajmice

Predugo ste čekali spas iz financijske krize sa nekih drugih strana, ispalo je „obećanje, ludom radovanje“ i i sada vam treba spas u zadnji čas. Trebaju vam Erste banka pozajmice jer su, tako se pokazalo, najbolji i najsigurniji prijatelj u nevolji. Izvanredne situacije traže izvanredna rješenja, no ne brinite, nitko vas neće pitati za što trebate novac koji posuđujete. Erste banka pozajmice vas neće dovesti u neugodnost, pomoći će vam da riješite neugodnu situaciju. Raspoređujete i trošite dobivenu pozajmicu prema vlastitom nahođenju i prema svojim prioritetima i potrebama zbog kojih ste i tražili pozajmicu. Važno je znati da se kada vas svi ostace na cjedilu, Erste banka pozajmice neće.

Najbrže pozajmice – Erste banka pozajmice

Iznenadni kvarovi u kući, velike štete koje se moraju brzo sanirati, spas od blokade ili ovrhe, sve su to situacije kada trebate nabrži novac.  Erste banka pozajmice pomažu upravo u takvim izvanrednim situacijama i to na vrlo brz i efikasan način. Kada se dogodi neka materijalna šteta za koju se nadate dobiti odštetu to je super, ali ipak štetu morate sanirati odmah, a novca nemate. Ne brinite, imate Erste banka pozajmice, sanirajte štetu odmah, otplatite na rate, a odšteta koju ćete jednoga dana dobiti će vam biti čista ušteđevina. Vaš problem će biti riješen na vrijem i još ćete u rukama imati novac od oštete. Tako to bude kada su vam partner u nevolji Erste banka pozajmice.

Beskamatne pozajmice – Erste banka pozajmice

Najbolja ponuda kod online pozajmica je pozajmica za nove korisnike. Erste banka pozajmice također svojim novim korisnicima nude tu, u kreditnom sektoru neviđenu privilegiju. Ove prednosti vrijede samo za nove korisnike za pozajmice od 3000 kn na 30 dana  nema kamata, a ne trebate ni platnu listu. Erste banka pozajmice ne obračunavaju nikakve troškove na takvu pozajmicu, ako ste novi korisnik, jednostavno, koliko posudite toliko vratite! Ima prednosti i za postojeće korisnike, njima također ne treba platna lista ni verifikacija osobnih dokumenata. Erste banka pozajmice misle na svoje korisnike i svakodnevno poboljšavaju uvjete online posuđivanja novca.

Brze pozajmice online

Bez odlaska u banku i dosadne papirologije do brzih pozajmica već isti dan. Isplata pozajmice, zajma i kredita preko računa.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (435 ocjena)