PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Financijske usluge pozajmice

Financijske usluge pozajmice – pronađite svoju idealnu pozajmicu

Zasigurno se i vama dogodilo da ste se našli u velikoj stisci s novcem, te ste  zasigurno svjesni koliko je teško doći do brze posudbe novca. Vjerojatno ste morali pitati svoju obitelj ili pak prijatelja za novac jer u banci vam nisu mogli dati kredit. Kako bi vas spasili ponovne neugodnosti koju prolazite prilikom  posuđivanja novca od obitelji, za vas imamo odličnu ponudu financijske usluge pozajmice. Pozajmice su jedno od najboljih kreditnih opcija koja trenutno postoji na našemu tržištu. One vam omogućuju brzu isplatu novca na kratki rok otplate po najpovoljnijim uvjetima. U samo nekoliko minuta si možete osigurati novac uz odličnu financijsku uslugu brze pozajmice koja se može lako pronaći na internetu.

Financijske usluge pozajmice – u nekoliko minuta dođite do svojeg rješenja

Prednost kod financijske usluge pozajmice što nisu samo dostupne u fizičkim poslovnicama, već ih  možete pronaći u online ponudi kod svih kreditnih kuća te internetskim bankama. Omogućili su svojim postojećim i budućim klijentima da još brže dođu do posudbe novca bez potrebe odlaska u samu poslovnicu. Na ovaj način može svatko doći do novca bilo kada i bilo gdje, što je odlično za sve građane koji vode vrlo ubrzani način života te nemaju puno slobodnog vremena na raspolaganju.

Financijske usluge pozajmice – brza te jednostavna procedura sklapanja ugovora

Cijeli postupak ugovaranja financijske usluge pozajmice se bazira na ispunjavanju kratkog online obrasca koji se može pronaći na početnoj web stranici od kreditne kuće. prvo što trebate učiniti je odrediti iznos kredita koji je vama potrebno sukladno vašim potrebama, te zatim odredite vremenski rok isplate koji vama najviše odgovora. U naposljetku trebate navesti bitne osobne informacije, te priložiti fotokopije vaših dokumenata koji su potrebni. Neće vam trebati više od 10 minuta za ispunjavanje cijelog procesa prijave. U najkraćem roku će vam javiti iz kreditne kuće o ishodu vašeg zahtjeva. Kada vam odobre pozajmicu, isplatu novca ćete primiti do kraja radnoga dana!

Financijske usluge pozajmice – najbrža solucija za rješavanje iznenadnih troškova

Financijske usluge pozajmice su idealne ukoliko vam pod hitno treba novac. Svakome od nas se može dogodit neoče3kivani trošak za koji nismo svi spremni,. U takvim situacijama vam financijska usluga pozajmica može itekako dobro doći. Možete ga ugovoriti preko interneta, te se novac isplaćuje u najbržem roku. Čim sjedne novac na račun možete odmah početi koristiti sredstva. Dostupno je za sve građane, bez obzira da li ste zaposlenik na određeno ili umirovljenik. Na pozajmice možete uvijek računati!

Brze pozajmice online

Bez odlaska u banku i dosadne papirologije do brzih pozajmica već isti dan. Isplata pozajmice, zajma i kredita preko računa.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (371 ocjena)