PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:08
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovinske pozajmice

Gotovinske pozajmice: Kako najlakše doći do gotovine?

Jedan od najlakših načina kako možete doći do svojeg novca je definitivno putem interneta. Od kada su se pojavili online banke i kreditne kuće dovele su cijelu proceduru ugovaranja pozajmica na posve novu razinu. Sada možete svoju gotovinsku pozajmicu zatražiti preko interneta bez da morate otići do same poslovnice. Na ovaj način vam omogućavaju da bez ikakvih problema si osigurate novac kada je to vam najviše potrebno. Zašto biste tratili svoje vrijeme čekajući po bankama kada to vrijeme možete provesti na puno kvalitetniji način? Uz gotovinske pozajmice možete si osigurati u najkraćem roku preko vašeg mobitela bez obzira gdje se vi nalazili u tome trenutku!

Gotovinske pozajmice: Tko sve može zatražiti pozajmicu?

Za razliku od kredita za koje morate zadovoljavati razne uvjete i za koje će vam biti potrebno mnogo dokumenata, to nije slučaj kod gotovinske pozajmice. Kreditne kuće su uvele u svoju ponudu gotovinsku pozajmicu koja je dostupna za sve građane bez obzira na vaš radni status i dob. Za njihovu gotovinsku pozajmicu se mogu prijaviti svi punoljetni građani koji imaju redovna mjesečna primanja koji primaju na svoj tekući račun. Bitno je samo da vaš tekući račun nije blokiran ili zaštićen kako bi isplata brze pozajmice bila moguća. Kod kreditne kuće njima nije bitno koji je vaš status te stoga svatko se može prijaviti za njih. Bilo da ste student, zaposlenik ili umirovljenik, možete već sada poslati svoju prijavu za pozajmicu! Ujedno, nije bitno da li radite na ugovor za stalno ili na određeno. Znamo kako su banke osjetljive na zaposlenike koji rade na određeno, te su zato kreditne kuće omogućile takvima da dođu do posudbe novca kada im je to najpotrebnije.

Gotovinske pozajmice: Za što se sve može pozajmica koristiti?

Gotovinske pozajmice su nenamjenski kratkoročni zajmovi koji klijent možete dobiti na manji iznos. Uglavnom se može ugovoriti s rokom otplate do 12 mjeseci, što je odlično za one građane koji nisu spremni za duga otplaćivanja. Gotovinska pozajmica nema određenu namjenu te se stoga može upotrijebiti u bilo koje svrhe. Bilo da vam trebaju dodatna sredstva za pokrivanje troškova servisa vašega automobila, za preuređenje vašeg životnog prostora ili za kupovinu svadbenog poklona, opcije su vam neograničene. Prilikom sklapanja ugovora za pozajmicu, bankar vas ne bude pitao za što vam točno treba novac za razliku od banke gdje morate navesti razlog. Kod kreditnih kuća možete na brz i diskretan način doći do posudbe novca kada god vama to treba.

Brze pozajmice online

Bez odlaska u banku i dosadne papirologije do brzih pozajmica već isti dan. Isplata pozajmice, zajma i kredita preko računa.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (304 ocjena)