PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:08
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Instant krediti i pozajmice

Instant krediti i pozajmice – brzo i efikasno rješenje za hitne slučajeve

Svakome od nas se može dogoditi da se nađete u stisci s novcem. Nije to ništa čudno jer današnji svijet je postao vrlo nepredvidiv, te se vrlo često događaju neočekivani troškovi. No, ne morate se brinuti od kuda ćete izvući potrebni novac jer imate na ponudi instant krediti i pozajmice. Ove kreditne usluge vam omogućuju da na vrlo brz i jednostavan način dođete do novca kada god je to vama potrebno. Instant kredit i pozajmica su odlično rješenje za sve građane koji nemaju od koga posuditi novac, a hitno im je potreban.

Instant krediti i pozajmice – lako dođite do zajma preko interneta

Instant krediti i pozajmice se mogu pronaći u online ponudi kod svih kreditnih kuća, pojedinih banaka te kod ostalih kreditnih kuća koje postoje na našemu tržištu. One su omogućile svojim klijentima da vrlo jednostavno preko njihovih web stranica mogu doći do instant kredita i pozajmice kada njima to zatrebalo. Na ovaj način građani ne moraju tratiti svoje vrijeme po poslovnicama, već iz udobnosti svojih domova mogu u bilo koje vrijeme dana poslati svoj zahtjev preko mobitela, tableta ili pak laptopa. Sve što trebate učinit je ispuniti vrlo jednostavni i kratki obrazac za prijavu, te im poslati skenove vaših dokumenata. Pobrinuli su se da cijela procedura bude što jednostavnija kako bi omogućili što bržu isplatu novca njihovim klijentima.

Instant krediti i pozajmice – minimalni uvjeti i papirologija

Kod instant krediti i pozajmice, ne morate se brinuti oko ispunjavanja posebnih kriterija i uvjeta kao što to slučaj kod klasičnih banaka. Ovdje je dovoljno da imate redovna mjesečna primanja te da vaš tekući račun nije blokiran ili zaštićen kako bi isplata instant kredita i pozajmice bila moguća. Ujedno, kod kreditnih kuća nećete morati prikupljati hrpu raznih, bespotrebnih papira. Za slanje prijave biti će dovoljna samo vaša važeća osobna iskaznica te kartica od tekućeg računa.

Instant krediti i pozajmice – pošaljite svoj zahtjev već danas

Nikada nije bilo jednostavnije doći do brzog rješenja nego što je to upravo sada! Uz instant kredite i pozajmice možete vrlo lako riješiti bilo koji manji financijski trošak koji vas je neočekivano dohvatio. Bilo da se radio o hitnom popravku na vašemu automobilu, kupovina novog kućanskog uređaja ili nešto treće. Bez obzira o čemu se radilo, instant krediti i pozajmice su tu za vas kada god vam zatrebalo dodatnog novca. Zato, ako vi trenutno imate određene troškove koji se pod hitno moraju sanirati, onda vam toplo preporučamo online kredite i pozajmice.

Brze pozajmice online

Bez odlaska u banku i dosadne papirologije do brzih pozajmica već isti dan. Isplata pozajmice, zajma i kredita preko računa.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (265 ocjena)