PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:08
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Internet pozajmica

Internet pozajmica je jedno od najboljih i najbržih financijskih rješenja koje trenutno postoji na našemu tržištu. Mnoge kreditne kuće vam nude mogućnost da na siguran i jednostavan način dođete do novca kada vam je to najpotrebnije. Bez obzira na vaš status i kreditnu sposobnost pozajmice su dostupne za sve građane. Kada se prijavljujete za Internet pozajmicom, možete biti sigurni da će te garantirano primiti isplatu na vaš račun. Čim vam sjedne novac na račun, možete odmah početi koristiti sredstva. Ovo je idealna solucija ukoliko vam pod hitno treba novac.

Internet pozajmica – uz samo nekoliko klikova do sigurne isplate novca na vaš račun

Kao što i sam naziva vam govori, Internet pozajmica se može zatražiti putem interneta. Na ovaj način možete poslati zahtjev bilo preko vašeg kompjutera, mobitela ili tableta. Za razliku od tradicionalnih kredita koji se ugovaraju u bankama, Internet pozajmice se mogu ugovoriti u bilo koje doba dana s bilo koje lokacije. Na ovaj način, možete dobiti sigurnu isplatu novca iz udobnosti vašega doma, dok imate pauzu za ručak na vašemu poslu ili dok s prijateljima ispijte jutarnju kavu u kafiću. Od garantirane isplate pozajmice vas dijeli teko nekoliko klikova.

Internet pozajmica – dođite do novca uz minimalnu papirologiju

Nikada nije bilo lakše doći do novca nego što je to danas. Zahvaljujući modernom dobu u kojemu živimo trenutno, vaše financijsko rješenje se nalazi nadohvat ruke. Svoju Internet pozajmicu možete čak i preko vašeg mobitela zatražiti! Što se tiče papirologije, tu se ne trebate brinuti. Internet pozajmica se može zatražiti sa samo dva vaša dokumenta koji svi imamo uz sebe. Radi se o osobnoj iskaznici i kartici tekućeg računa. Daleko su uza nas dani kada ste morali prikupljati razne bespotrebne papire i dokumente. Sada možete uz minimalnu količinu dokumenata doći do novca kada vam to najviše treba.

Internet pozajmica – zatražite svoju pozajmicu već danas

Internet pozajmica je najbolja solucija koja postoji na današnjem tržištu. Uz vrlo jednostavnu online proceduru omogućuje širokoj publici da lako dođe do dodatnih sredstva kada god im to treba. Ujedno, Internet pozajmice nude razne pogodnosti za razliku od zajmova koje možete pronaći u bankama. Pozajmice možete iz udobnosti vašega doma zatražiti bez potrebe odlaska u banku. Ujedno, možete u miru pregledati i napraviti usporedbe pozajmica bez smetnji i stresa. Cijela procedura se odvija online, pa tako i prijava. Trebati će vam samo desetak minuta da popunite obrazac i podnesete skenove vaših dokumenata. Pozajmice se odobravaju brzo, a isplaćuju još brže. Već za 15 minuta možete očekivati isplatu na vašem tekućem računu!

Brze pozajmice online

Bez odlaska u banku i dosadne papirologije do brzih pozajmica već isti dan. Isplata pozajmice, zajma i kredita preko računa.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (429 ocjena)