PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Net info

Vodič za pozajmice – net info

Najbolji i najopširniji vodič za kredite, zajmove i kratkoročne pozajmice donosi sve informacije na jednom mjestu. Riječi kredit, zajam i pozajmice vas automatski vode na net info najtransparentniju službenu web stranicu za dobivanje brzih kratkoročni pozajmica na najjednostavniji i ekspres način. Na uvidu su vam svi uvjeti kreditiranja, iznosi, rokovi i kamate za otplatu. Ukratko, net info je kuća novca koja pruža kompletnu uslugu, a ima i stručnu i ažurnu korisničku službu koja će vam u svakom trenutku pomoći ako zapnete. Sve što želite i trebate znati o zajmovima vam je nadohvat ruke. Registrirajte se na net info i kao novi korisnik posudite 400 EUR na mjesec dana, posve beskamatno; koliko posudiš, toliko vratiš. Ako zapnete,  net info možete kontaktirati i telefonom.

Najbrži zajam – net info

Novčani problemi se moraju brzo rješavati jer je novac takva roba kojoj minusi rastu kada se jedanput dogode, zato svi ljudi u financijskim teškoćama traže brze pozajmice. Najbrže pozajmice potražite na net info i nećete se pokajati, dapače, bit ćete toliko oduševljeni da ćete se kada god zatrebate novi zajam ponovo vraćati. Nitko ne napušta mjesto na kojem je bio zadovoljan uslugom. Na net info ćete biti u dobrom društvu zadovoljnih korisnika, jer su brzina, jednostavnost i ažurnost naš zaštitni znak. Ako prvi put tražite pozajmicu ne zaboravite iskoristiti nevjerojatnu privilegiju beskamatnog zajma za nove korisnike. To je povlastica za nove korisnike pozajmica na net info, iskoristite je i vratite točno koliko ste posudili i ni lipe više.

Online pozajmice – net info

Vrijeme interneta je ubrzalo kretanje novca u cijelom svijetu. Na net info su svi krediti, zajmovi i pozajmice online. Ne morate obilaziti banke jer novac dolazi k vama. Sve obavite iz svog vlastitog doma, uz jutarnju kavu, sa svog kompjutera, zatražite i dobijete pozajmicu za samo 15 minuta. Nema šaltera, stajanja u redu, nervoznih i frustriranih službenika, sve je jednostavno i brzo. Vaš prijatelj u nevolji net info štedi vaše vrijeme i živce. Nema ni gomile papirologije, žigova, ovjera i potpisa. Online pozajmice na net info možete realizirati samo uz osobnu iskaznicu i vašu bankovnu karticu. Svijet posuđivanja novca je postao jednostavan, a net info stalno usavršava protokole pozajmica.

Isplata odmah – net info

Mogućnost isplate odmah je online pozajmice lansirala online pozajmice među najtraženiji oblik posuđivanja novca. I net info je na ljestvici najtraženijih pozajmljivača novca. Sve je to posve logično, razumno i razborito jer čovjek našeg vremena traži novac kad mu treba i nema vremena iščekivati u neizvjesnosti hoće li mu se banka smilovati i odobriti zajam ili će ga na kraju ipak odbiti. Čovjek u nevolji treba novac odmah, a na net info ga čeka isplata odmah. Od predaje zahtjeva za pozajmicu do isplate na vaš račun ne prođe više od 15 minuta, a niste se maknuli iz kuće. Uz par jednostavnih koraka na net info dolazite do rješenja svog problema odmah, a ako prvi put posuđujete imate pravo na beskamatnu posudbu.

Brze pozajmice online

Bez odlaska u banku i dosadne papirologije do brzih pozajmica već isti dan. Isplata pozajmice, zajma i kredita preko računa.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (366 ocjena)