PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Oglasi za pozajmice i kredite

Oglasi za pozajmice i krediti – najbolja ponuda pozajmica i kredita

Zasigurno ste dosada primijetili razne oglase za pozajmice i kredita. Na svakom koraku ćete ih primijetit na autobusnim stranicama, uličnim stupovima ili zataknuti na brisaču kod vašeg automobila. Svaki od njih će tvrditi da nudi najpovoljnije brze kredite na tržištu, no morate paziti kako ne biste nasjeli na još jednu lažnu ponudu. Bitno je da uvijek napravite detaljnu provjeru prije nego što se odlučite kod njih sklopiti ugovor za pozajmicu. No, ne morate se brinuti jer kod nas postoje provjerene i sigurne kreditne institucije kao što su to kreditne kuće koje već dugi niz godina posluju i pomogli su tisućama ljudi.

Oglasi za pozajmice i krediti – najpovoljniji krediti na tržištu

Jedno od najboljih, ali i najsigurnijih načina da dođete do svoje pozajmice je putem kreditnih kuća, online banki te drugih financijskih institucija koje možete pronaći na našemu tržištu. Omogućuju vam da vrlo jednostavno zatražite posudbu novca sa samo nekoliko klika mišem. Njihovi oglasi za pozajmice i kredite vam prikazuju odličnu ponudu povoljnih pozajmica koje se mogu uzeti na manje iznose te kratke rokove otplate. Ujedno, njihovi krediti i pozajmice su nenamjenske, te ih stoga možete upotrijebiti u bilo koje svrhe.

Oglasi za pozajmice i krediti – do posudbe novca putem interneta

Kao što vam je navedeno na oglasi za pozajmice i kredite, svoju posudbu novca možete dobiti putem interneta. Kako danas mnoge stvari možete dobiti online, tako sada i pozajmicu možete ugovoriti online bez da morate napuštati vaš naslonjač! U samo nekoliko minuta si možete osigurati novac kada god to vama trebalo. Sve što morate napraviti je ispuniti njihov vrlo jednostavni i kratki obrazac za slanje zahtjeva. Ujedno, vam neće trebati mnogo papirologije kako je to inače slučaj kod ugovaranja kredita u banci. Ovdje će vam biti dovoljno samo dva vaša dokumenta, a to se radi o osobnoj iskaznici te kratici od bankovnog računa. Čim vam iz kreditne kuće odobre zahtjev, novac se odmah uplaćuje na vaš račun.

Oglasi za pozajmice i krediti – isplata novca već isti dan

Oglasi za pozajmice i kredite vam pružaju mogućnost da brzo i diskretno dođete do gotovine kada god to vama trebalo. Više ne morate pitati vaše bližnje za posudbu novca, jer vama sada to kreditne kuće omogućuju. U samo nekoliko minuta možete si osigurati garantiranu isplatu novca taj dan, bez da morate posjetiti poslovnicu. Uz jednostavnu proceduru sklapanja ugovora te minimalnu količinu papirologije, nikada nije bilo lakše doći do novca nego što je to sada.

Brze pozajmice online

Bez odlaska u banku i dosadne papirologije do brzih pozajmica već isti dan. Isplata pozajmice, zajma i kredita preko računa.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (300 ocjena)