PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 14:34
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmica Erste banka

Najbrža gotovina – Pozajmica Erste banka

Kada ste u novčanom škripcu, tražite najbržu gotovinu jer vam ona osigurava najbrža rješenja. Pozajmica Erste banka osigurava isplatu odmah, pa ne gubite vrijeme, zatražite pozajmicu odmah i u roku 15 minuta već raspolažete novcem koji trebate. Vrijeme je novac, pa ga ne treba rasipati, zatražite i realizirajte pozajmicu odmah da ostatak vremena možete posvetiti rješavanju problema koji su vam se skupili. Pozajmica Erste banka vam je dostupna kada vama to treba, a upravo takav tajming treba svakom čovjeku koji se nađe u problemima. Imati pravu adresu u teškim trenucima koji traže urgentna rješenja je od presudne važnosti. Pozajmica Erste banka vam donosi najbržu gotovinu kada vam je to od životne važnosti.

Beskamatna pozajmica za nove korisnike – Pozajmica Erste banka

Pozakmljivači novca su uveli jednu novu praksu rezerviranu samo za nove korisnike koji prvi put posuđuju novac, uveli su mogućnost beskamatnih pozajmica kao privilegiju za nove korisnike. Pozajmica Erste banka je podržala i prihvatila tu povlasticu za nove korisnike, što znači da ako ste novi korisnik, ako vam je to prva pozajmica imate pravo posuditi do 400 EUR na rok do 30 dana  bez ikakvih trpškova i bez kamata, koliko posudite, toliko vratite. Velika je to pomoć i olakšicanovim korisnicima u ovim teškim vremenima. Pozajmica Erste banka i postojećim korisnicima nastoji pružiti najpovoljnije uvjete kod posudbe novca, jer samo zadovoljni klijenti su potvrda kvalitetnog rada.

Najpovoljnija pozajmica – Pozajmica Erste banka

Posuđivanje novca bez papirologije i beskrajnog kompliciranog birokratiziranja je do prije desetak godina bilo nezamislivo. Pozajmica Erste banka svojim svakodnevnim radom i ponudom potvrđuje da je to moguće i ostvarivo. Zato su online pozajmice preko noći postale najpopularniji način posuđivanja novca, jer ne trebate gomilu žigova, ovjera potpisa i potvrda, a sve to online pozajmice čini najpovoljnijim pozajmicama. Pozajmica Erste banka osigurava i brzu isplatu, a posuditi možete od 75 EUR – 4000 EUR kn na rok do 18 mjeseci. Sve su to povoljni atributi internetski pozajmica. Pozajmica Erste banka čini sve da dobijete najpovoljniju i najprihvatljiviju pozajmicu kada trebate brzi novac.

Izaberite rok otplate – Pozajmica Erste banka

Naravno da vam nije svejedno kolika će vam u općoj besparici biti mjesečna rata otplate. Pozajmica Erste banka vama omogućava da na kreditnom kalkulatoru izračunate najprihvatljiviji rok otplate s mjesečnom ratom otplate prema vašim mogućnosti. Problem koji vas muči bit će riješen odmah, a otplatit ćete pozajmicu polako, u podnošljivim ratama, u tome i jest smisao i vrijednost povoljne posudbe novca. Pozajmica Erste banka se brine za svoje korisnike i nastoji im olakšati, a ne otežati situaciju u kojoj su se našli. Ponekad je bolje uzeti manju pozajmicu na kraći rok, pa kad je otplatite, ako ste još uvijek u teškoćama zatražiti novu pozajmicu, nego odjedanput uzeti veliki zajam i opteretiti svoj kućni budžet s prevelikom mjesečnom ratom otplate. Pozajmica Erste banka je fleksibilna.

Brze pozajmice online

Bez odlaska u banku i dosadne papirologije do brzih pozajmica već isti dan. Isplata pozajmice, zajma i kredita preko računa.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (320 ocjena)