PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmica na tekući

Pozajmica na tekući – najbolje alternativno rješenje za posudbu novca

U većini slučajeva kada se čovjek nalazi u lošijoj financijskoj situaciji, prvo kome će se obratiti za posudbu novca su ili njihova uža obitelj ili bliski prijatelji. No, mnogima je neugodno ih pitati za novac te se boje da će to pokvariti njihov odnos. Upravo je to glavni razlog zbog čega mnogi pokušavaju naći alternativne načine kako da brzo dođu do novca. Jedno od najboljih rješenja za posudbu novca je pozajmica na tekući račun. Osim što se do njih može doći vrlo jednostavno, ujedno se pozajmice na tekući račun uplaćuju već isti dan!

Pozajmica na tekući – brza isplata pozajmice na vaš tekući račun

Kao što i samo ime sugerira, pozajmica na tekući se nakon uspješne realizacije zahtjeva i odobrenja, direktno isplaćuje na vaš tekući račun. Ovo vam omogućuje da nakon što primite uplatu pozajmice, možete odmah početi koristiti sredstva. Prednost kod pozajmica na tekući račun što nemaju određenu namjenu, te ih zbog toga možete upotrijebiti u bilo koje svrhe. Bilo da vam treba novac da pokrijete neki iznenadni troška kao što je popravak u vašoj kući ili hitni servis automobila, pozajmice su savršeno rješenje za hitne slučajeve.

Pozajmica na tekući – u samo nekoliko klika do brzog novca

Kreditne kuće vam nude opciju da svoju pozajmicu na tekući račun možete dobiti i putem interneta. Na ovaj način možete u bilo koje doba zatražiti svoju pozajmicu bez obzira gdje se vi nalazi u tom trenutku. Ovaj fleksibilan način rada daje mogućnost da svatko može dobiti posudbu novca bez da moraju zatražiti slobodan dan od svojeg šefa. Osim što se pozajmica na tekući može ugovoriti online, ujedno cijela procedura ne traje više od 15 minuta! Samo trebate ispuniti kratki obrazac za prijavu te poslati skenove vaših dokumenta, i to vam je to! Samo vas par klika dijeli od sigurne isplate novca!

Pozajmica na tekući – osigurajte si novac već danas

S pozajmicom na tekući račun možete na vrlo jednostavan način doći do brze isplate novca kada god vama to trebalo. Više ne morate gubiti svoje dane po bankama i čekajući u redu. Preko vašeg pametnog telefona možete ugovoriti svoju pozajmicu u samo nekoliko minuta. Današnje moderno vrijeme vam omogućava da iz udobnost vašega doma si možete osigurati novac bez potrebe odlaska u banku. Vaša pozajmica na tekući vas čeka, sve što trebate je samo poslati svoj zahtjev i novac na račun vam sjeda veća za 15 minuta.

Brze pozajmice online

Bez odlaska u banku i dosadne papirologije do brzih pozajmica već isti dan. Isplata pozajmice, zajma i kredita preko računa.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (205 ocjena)