PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:04
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice do 400 EUR

Pozajmice do 400 EUR: Odlično rješenje za hitne slučajeve!

Život je postao vrlo nepredvidiv, te se stoga situacija može promijeniti u tren oka. No, kako to uvijek biva, iznenadni troškovi se događaju kada vam je to najmanje zgodno. Na taj način može vam se dogoditi kvar na vašemu automobilu koji vam treba, a plaća vam dolazi tek za nekoliko tjedana. Upravo za takve situacije su vam odlične pozajmice do 400 EUR. Omogućavaju vam da brzo dođete do novca kada vam je to potrebno bez da morate ikoga pitati za posudbu. U samo par vrlo jednostavnih koraka možete doći do garantirane isplate na vaš račun bez puno papirologije i dugih procedura.

Pozajmice do 400 EUR: jednostavnim putem do sigurne isplate!

Pozajmice do 400 EUR se uglavnom mogu pronaći kod većina kreditnih kuća, banki te financijskih ustanova. Takve pozajmice se daju na manje novčane iznose koji se daju na kraće rokove otplate. Jedno od njihovih glavnih prednosti što se zahtjev može predati putem interneta. Na ovaj način, možete od bilo kuda u bilo koje doba dana prijaviti se za pozajmicu kada god vam treba dodatni novac. Ujedno, kratkoročne brze pozajmice su savršena opcija za svakog građanina koji nije spreman za duga otplaćivanja. Pozajmicu možete ugovoriti na rok otplate i do 18 mjeseci, a pošto se radi o manjem iznosu onda su vam mjesečne rate veoma niske. Ujedno, neće vam biti potreban niti jamac niti sudužnik, dok dokumentacija se ne mora ovjeravati kod javnog bilježnika pošto se radi o manjem iznosu.

Pozajmice do 400 EUR: uz minimalnu papirologiju zatražite svoju pozajmicu!

Cijeli proces prijave za pozajmice do 400 EUR se odvija online i ne traje duže od 15 minuta. Sve što će vam biti potrebno je uređaj koji ima pristup internetu, te dva dokumenta. Dobro ste pročitali, za ovu pozajmicu dovoljno su vam samo dva dokumenta koji svi imamo uz sebe, a radi se o bankovnoj kartici i osobnoj iskaznici. Kako biste si osigurali novac već danas, trebate prvi ispuniti prijavnicu s vašim osobnim podacima. Obrazac za prijavu se može pronaći na web stranici od kreditne kuće. Potom morate odabrati iznos novca koji vama treba te rok otplate koji vama najviše odgovara. U nastavku trebate priložiti skenove vaših dokumenata. Nakon što ste završili s procesom, u najkraćem roku će vam se javiti s povratnim informacija o ishodu vašeg zahtjeva. Kada vam odobre pozajmicu, novac se isplaćuje na vaš račun unutar 24 sata. Čim primite uplatu na vaš račun, možete domah početi koristiti sredstva.

Brze pozajmice online

Bez odlaska u banku i dosadne papirologije do brzih pozajmica već isti dan. Isplata pozajmice, zajma i kredita preko računa.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (145 ocjena)