PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice na ostatak primanja

Pozajmice na ostatak primanja: Idealno rješenje za hitne slučajeve kada vam je novac najviše potreban!

Pozajmice na ostatak primanja se mogu zatražiti kod određenih banki te kreditnih kuća koji nude ovu vrstu modela za građane koji se trenutno nalaze u nepovoljnom financijskoj situaciji. Bez obzira da li ste zaduženi kod nekoga ili imate loš kredibilitet, ovakve brze pozajmice vas mogu itekako spasiti kada vam je to najpotrebnije. Na primjer mogao vam se pokvariti automobil koji vam je od velike potrebe, a nemate dovoljno novca kod sebe da platite servis. U takvoj situaciji, pozajmica na ostatak primanja vam može itekako dobro doći. Uz jednostavnu online proceduru sklapanja ugovora te minimalnu papirologiju možete vrlo lako i brzo doći do novca bez ikakvih poteškoća.

Pozajmice na ostatak primanja: Ne morate više gubiti svoje vrijeme po bankama!

Zahvaljujući današnjoj tehnologiji i internetu, nikada nije bilo jednostavnije doći do posudbe novca nego upravo sada. Svoju pozajmicu na ostatak primanja možete zatražiti u samo nekoliko minuta putem interneta. Sve što trebate učiniti je samo ispuniti njihov vrlo jednostavni i kratki obrazac za slanje prijave koja se može pronaći na njihovoj web stranici. U naposljetku, trebate odabrati iznos pozajmice prema vašoj potrebi te rok otplate koja vama najviše odgovora sukladno vašim mogućnostima. Na kraju, trebate priložiti skenove vaših dokumenata. Valja spomenuti da kreditne kuće, za razliku od klasičnih banki, me traže mnogo papira i dokumenata. Za slanje zahtjeva za pozajmicom biti će vam dovoljna samo vaša osobna iskaznica te kartica od tekućeg računa. Za pozajmicu na ostatak primanja neće vam trebati potvrda od vašeg poslodavca kao niti jedan oblik jamstva kao što može biti slučaj prilikom ugovaranja kredita u bankama.

Pozajmice na ostatak primanja: Isplata se vrši odmah po odobrenju zahtjeva!

Kreditne kuće vrlo brzo obrađuju zahtjeve za pozajmice na ostatak primanja. Čim prime vašu prijavu, u najkraćem mogućem roku će vam se javiti o ishodu. Kada vam jave da vam je zahtjev odobren, možete očekivati isplatu novca već za 15 minuta. Da, dobro ste pročitali, novac se isplaćuje ubrzo nakon što ste dobili odobrenje. Ovo je odlično ukoliko vam pod hitno trebaju novčana sredstva, a nemate nikoga od koga biste mogli posuditi novac. Ujedno, pozajmica na ostatak primanja je dostupna za sve građane, bez obzira da li ste zaposlenik, umirovljenik ili pak student. Bitno je samo da na vašem tekućem računu uredno svaki mjeseca dobivate svoju plaću ili mirovnu. Na ovaj način su omogućili da skoro svatko može doći do novca kada mu je to i najviše potrebno.

Brze pozajmice online

Bez odlaska u banku i dosadne papirologije do brzih pozajmica već isti dan. Isplata pozajmice, zajma i kredita preko računa.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (431 ocjena)