PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:08
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice novca bez zaloga

Pozajmice novca bez zaloga – dođite lako do novca bez dodatne garancije

Pozajmice novca bez zaloga označavaju jednu vrstu zajmova koja se može ugovoriti bez dodatne garancije ili zaloga. To vam znači da ne morate založiti vašu nekretninu ili neku drugu vrstu imovine kako biste mogli dobiti svoj zajam novca. na ovaj način cijela procedura sklapanja ugovora je puno brža te u najkraćem roku ćete dobiti isplatu novca na vaš račun. Ovo su odlične vijesti za građane kojima je pod hitno potreban novac, a nemaju nikoga od koga bi mogli posuditi. Kreditne kuće su se potrudile da uvedu pozajmicu novca bez zaloga koja vam omogućuje da dođete do dodatnih sredstva i bez da morate založiti svoju imovinu, bila ona pokretna ili nepokretna.

Pozajmice novca bez zaloga – uz minimalnu papirologiju do brze isplate novca

Pošto kod pozajmice bez zaloga ne morate založiti svoju imovinu, s time je dodatno smanjena količina dokumenata koja će vam biti potrebna za sklapanje ugovora. Kreditne kuće su se potrudile da smanje dokumentaciju kao bi klijenti što prije dobili svoj novac. dobiti i putem interneta. Vrlo jednostavno kroz online formular si možete osigurati novac već danas. Od sada svoju pozajmicu možete zatražiti uz predočenje samo dva dokumenta. Vaša osobna iskaznica i kartica od tekućeg računa je jedino što će vam trebati da dobijete svoj zajam novca. Uz navedeno, uveli su vam opciju da svoju pozajmicu novca bez zaloga možete Cijeli postupak sklapanja ugovora se bazira na kratki obrazac koji morate ispuniti s vašim osobnim podacima. Potom u nastavku samo trebate priložiti fotokopije vaših dokumenata. nakon što ste kreditnoj kući poslali svoj zahtjev, javiti će vam se u najkraćem roku s povratnim informacijama o ishodu vaše prijave.

Pozajmice novca bez zaloga – bez komplikacija dođite do novca preko interneta

Nikada nije bilo jednostavnije doći do posudbe novca nego što je to sada. Od kada su se na naše tržište pojavile kreditne kuće, dovele su kreditiranje na posve novi nivo. Kako su mnoga različita poslovanja se prebacila na Internet, tako su i kreditne kuće se odlučile na ovaj potez. Upravo im je ta odluka podigla njihovu popularnost. Sada svatko može lako doći do pozajmice novca bez zaloga, te pritom ne moraju napuštati udobnost svojega doma. Kako svi vodimo užurbani način života, rijetko tko od nas ima slobodnog vremena da ode do banke. S mogućnošću online ugovaranja pozajmica novca bez zaloga, građani mogu bilo kada i bilo gdje doći do potrebnog novca kada god im je to potrebno.

Brze pozajmice online

Bez odlaska u banku i dosadne papirologije do brzih pozajmica već isti dan. Isplata pozajmice, zajma i kredita preko računa.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (402 ocjena)