PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmnica

Brza online gotovina – Pozajmnica

Otkad je svijeta i vijeka, otkad postoji novac kao sredstvo plaćanja bilo je zajma i veresije. Pozajmnica je samo novovjeka riječ za zajam, veresiju, poček, otplatu na rate. Stari ljudi su nekada čak i govorili da su ih u teškim vremenima održali upravo zajmovi i veresije. Pozajmnica nikada nije bila dostupnija i nikada je se nije moglo dobiti brže i na jednostavniji način. Internetsko posuđivanje novca je postalo najrašireniji način posudbe, a razumljivo je i zašto.  Pozajmnica online je najbrži način dolaska do gotovine baš kada vam treba, onda ne čudi da je potražnja sve veća. Bez obilaženja šaltera, bez previše papirologije, bez žigova, ovjera i potpisa, samo sa osobnom iskaznicom i vašom bankovnom karticom, u svega par koraka, Pozajmnica dolazi k vama, ravno na vaš račun.

Spriječite ovrhu – Pozajmnica

Opet ste u panici, opet su krenule ovrhe i ne znate što učiniti da spriječite blokadu svog osobnog računa. Pozajmnica online vam je dostupna i na raspolaganju, pogotovo ako ste novo-ovršenik i još možete spriječiti ovrhu. Spriječite blokadu dok još možete, olakšajte sami sebi život kratkoročnom posudbum. Pozajmnica rješava vaš problem odmah, a otplatit ćete polako, na vama prihvatljive rate otplate i vaš bankovni račun će ostati nedirnut. Budite na svojoj strani, sačuvajte miran san i čist i cjelovit račun. Pozajmnica je kratkoročna pomoć od dugotrajne blokade. Lakše ćete doći do potrebnog novca dok vam račun nije blokiran, zato predajte zahtjev odmah i spriječite najgore. Pozajmnica je vaš spas od ovrhe.

Posudite novac beskamatno – Pozajmnica

Beskamatna posudba novca je rezervirana samo i isključivo za nove korisnike, na točno određen rok i u točno određenom iznosu. Pozajmnica 400 EUR na rok do 30 dana je privilegija za ljude koji prvi puta posuđuju novac. Predajte zahtjev odmah ako želite iskoristiti tu nevjerojatnu mogućnost da vratite točno koliko ste posudili bez ikakvih dodatnih troškova i bez kamata. Pozajmnica koliko posudiš, toliko vratiš se ustalila kao dobra praksa za sve nove korisnike, stoga ako trebate novac požurite, predajte zahtjev odmah. Naravno, postojeći korisnici posuđuju također lako i brzo, bez suvišne papirologije, žigova, potpisa i ovjera. Pozajmnica je svima dostupna pod istim uvjetima, a informacije potražite na službenim web stranicama.

Riješite problem odmah, otplatite na rate – Pozajmnica

Većina iznenadnih problema ima neugodan prateći efekt, ako se ne riješe odmah situacija se zapetljava, a trošak rješenja raste. Pozajmnica vaš problem rješava odmah, a otplatit ćete polako i bezbolno, vama i vašim mogućnostima prilagođenim mjesečnim ratama. Takvo postupanje je najbolje rješenje za goruće probleme. Pozajmnica je i osmišljena kao pomoć u iznenadnim novčanim teškoćama kada pomoć ne možete dobiti niotkuda drugo. Nemojte predugo čekati, nemojte dopustiti da vaš problem naraste do nerješivosti, jer tada će možda nastati nepopravljive štete i gubici. Pozajmnica vam je dostupna odmah, zato je odmah i zatražite i riješite svoje brige odmah.

Brze pozajmice online

Bez odlaska u banku i dosadne papirologije do brzih pozajmica već isti dan. Isplata pozajmice, zajma i kredita preko računa.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (222 ocjena)