PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:23
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Vercon pozajmice

Ako ste pod ovrhom  – Vercon pozajmice

Većina ovršenih misli da nikako i nigdje ne mogu dobiti pozajmicu, no to baš i nije tako. Vercon pozajmice su osmislile liniju kreditiranja upravo za ljude pod ovrhom. Brzu, kratkoročnu pozajmicu uvijek možete zatražiti na sredstva na vašem zaštićenim računima.  Vercon pozajmice posuđuju na ostatak vaših zaštićenih primanja, ali na neka druga primanje koja možda imate, poput ugovora o djelu ili ugovora o honoraru, a u ostala primanja se pribrajaju i sva dodatna sredstva koja možda dobivate. Tako vaša ukupna zaduženost nije zapreka za posudbu novca, jer pozajmicu dobivate na ostatak vaših primanja koji je zakonom zaštićen na vašem zaštićenom računu, plus svi ostali dodaci.

Ako ste u kreditu – Vercon pozajmice

Ostatak vaših primanja je temelj za pozajmicu i ako ste u kreditu. Vercon brze pozajmice su dobra vijest da mogu dobiti brzu pozajmicu na ostatak njihovih primanja bez obzira na kredit. Kada se sva vaša dugovanja na razini mjeseca se zbroje i oduzmu od vaše neto plaće preostane ostatak vaših redovnih primanja na koji možete dobiti pozajmicu. Vercon pozajmice pomažu kada vas svi drugi odbiju. Zato ne očajavajte, iako ste u kreditu, ako ste u novčanom škripcu i hitno trebate gotovinu, možete dobiti brzu pozajmicu. Vercon pozajmice omogućuje specifična kreditna linija koja je kreirana upravo za one klijente koji su već u kreditu, a hitno trebaju gotovinu. Slobodno se obratite s punim povjerenjem.

Brze pozajmice – Vercon pozajmice

Dugovi, krediti, ovrhe, krize kojima nema kraja, a i ljudima koji se nađu u tako teškoj situaciji treba nekako pomoći. Vercon pozajmice znaju da im hitno treba zajam i da su ih sve banke već odbile. Za tu kategoriju građana su dostupne brze kratkoročne pozajmice na ostatak njihovih primanja na zaštićenom računu, bilo da se radi o ostatku plaće ili mirovine. Vercon pozajmice uzimaju u obzir sredstva koja vam ostanu nakon podmirenja redovnih mjesečnih dugovanja. Ova vrsta pozajmica je  velika olakšica umirovljenicima pod ovrhom, jer na ostatak svoje mirovine na zaštićenom računu mogu zatražiti i dobiti brzu, kratkoročnu brzu pozajmicu. Vercon pozajmice pomažu i zaposlenim građanima koji su u kreditima, a trebaju brzu gotovinu.

Pozajmice na štednju – Vercon pozajmice

Jedna posebna kategorija naših štedljivih građana se ponekad nađe u situaciji da trebaju brzu gotovinu, a ne žele dirati svoju oročenu štednju i remetiti bonuse na štednju. Vercon pozajmice vam poručuje, nemojte  prekidati svoju oročenu štednju i povlastice koje vam donosi oročena štednja, zatražite brzu, kratkoročnu pozajmicu na tu štednju. Imate novac, a ne možete do njega, a da ne budete na gubitku, postupite mudro, uzmite pozajmicu i sačuvajte štednju i povlastice na štednju nedirnutima. Vercon pozajmice s svim građanima dostupne, bez obzira na to kojoj imovinskoj kategorija pripadate, ali ako ste sa minimalnim redovnim primanjima, dobit ćete najpovoljnije pozajmice.

Bankovne pozajmice online – jedno od najpopularnijih načina kreditiranja

Bankovna pozajmica online su postala neizostavan dio svakidašnje ponude kod svake banke i ostalih financijskih ustanova. Dok u drugim, više tehnološkim razvijenijim državama postoje već dugi niz godina, kod nas su se pojavili prije desetak godina. No, u tako kratkom periodu vrlo brzo su postale popularne te su pokrenule trend online kreditiranja kod mnogih banki. Sada gotove sve banke kod nas nude opcije bankovne pozajmice online koja se može dobiti putem njihovih web stranica. S ovim potezom su omogućili svojim postojećim i novim klijentima da na jednostavni i brzi način dođu do zajma bez potrebe odlaska do njihove poslovnice.

Bankovne pozajmice online – putem vašeg mobitela dođite do pozajmice

Bankovna pozajmica online se može zatražiti preko bilo kojeg uređaja koji ima pristup internetu. Bez obzira da li se to radilo o pametnom mobitelu, tabletu ili laptopu, u samo nekoliko minuta možete doći do dodatnog novca kada vam to najviše i treba. Na vama je samo da ispunite prijavnicu koja se vrlo lako da pronaći na web stranici od banke. Sami birate koliki iznos pozajmice vama treba te vremenski rok otplate koji vam najviše odgovara sukladno vašim potrebama i mogućnostima. Bez obzira gdje se vi nalazili, bankovna pozajmica online se može zatražiti bilo kada i bilo gdje. Ne morate više gubiti svoje dragocjeno vrijeme jer vam online brze pozajmice omogućuju da iz udobnosti vašega doma si osigurate novac kada vam to i najviše treba.

Bankovne pozajmice online – bez stresa i nervoze si osigurajte novac online

Zašto biste gubili živče čekajući u redu u banci kada možete vrlo jednostavno doći do novca putem interneta? S bankovnom pozajmicom online možete doći do novca bez da morate napuštati vaš naslonjač. U samo par jednostavnih koraka si osigurajte garantiranu isplatu novca na račun. Bankovne pozajmice online su nenamjenske, te ih možete iskoristiti u bilo koje svrhe. S pozajmicom  možete riješite bilo koje manje troškove koji su vas iznenadno dohvatili.

Brze pozajmice online

Bez odlaska u banku i dosadne papirologije do brzih pozajmica već isti dan. Isplata pozajmice, zajma i kredita preko računa.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (174 ocjena)