PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice na zaštićeni račun

Male pozajmice – pozajmice na zaštićeni račun

Blokirani i ovršeni građani često trebaju pozajmice za golo preživljavanje i to u pravilu nisu veliki iznosi. Naravno, sve banke ih odbijaju upravo zbog ovrha i blokada, ali nasreću, postoje pozajmice na zaštićeni račun koje pomažu i onim najugroženijim građanima. Pozajmice te vrste su prvo uvele nekadašnje štedionice i mnogi ljudi su u njima posuđivali male iznose svaki mjesec da nekako spoje kraj s krajem. Te male pozajmice sada najviše trebaju kategoriji ovršenih i blokiranih građana, a jedino mjesto gdje ih mogu dobiti su pozajmice na zaštićeni račun koje se obračunavaju na ostatak primanja na njihovim zaštićenim računima. Male pozajmice se obično zatvaraju, najduže za mjesec dana i slijedeći mjesec možete dobiti novu pozajmicu.

Kratkoročne pozajmice – pozajmice na zaštićeni račun

Svi krediti i pozajmice za blokirane i ovršene građane su kratkoročni, jer oni ni ne bi mogli podnijeti dugoročna zaduživanja. No, većina njih pokuša u bankama dobiti zajam i nakon svih odbijanja zaključe da ni ne mogu do pozajmice, ali nitko im ne objasni da postoje pozajmice na zaštićeni račun i da ima načina da nađu brzu kratkoročnu pomoć. Kratkoročna zaduženost može biti velika pomoć onim najugroženijima, a zaslužuju pomoć kao i svi drugi građani. Da ne postoje pozajmice na zaštićeni račun oni bi stvarno postali kategorija otpisanih. Ponekad takva kratkoročna pozajmica pomogne da prebrodite ono najgore dok ne nađete neko dugoročnije rješenje. Život piše romane, pozajmice na zaštićeni račun često spašavaju živote.

Preživjeti od prvog do prvog – pozajmice na zaštićeni račun

Male kratkoročne pozajmice su mnogima postale način da nekako prežive od prvog do prvog u mjesecu. Možda ne možete zatvoriti ovrhu jer ste u prevelikom dugu, ali imate pravo olakšati si život dok ne bude bolje, a tome i služe brze pozajmice na zaštićeni račun. Vašim zaštićenim novčanim sredstvima se mogu pribrojiti i neki drugi prihodi koji ne ulaze u vaš redovni prihod; socijalni dodaci, invalidnine, honorari i slično. Kada tako povećate osnovnu mjesečnu sumu novca koji dobivate, možete dobiti pozajmice na zaštićeni račun u većem iznosu i možda na nešto duži rok. Važno je da ne odustanete tražiti rješenja u svojoj teškoj situaciji. Obratite se s povjerenjem na pozajmice na zaštićeni račun, vjerujte nam, jer i mi moramo vjerovati vama.

Online, SMS, telefonske i e-mail pozajmice – pozajmice na zaštićeni račun

Ova vrsta pozajmica se uglavnom obavlja online putem, no ako se baš ne snalazite na internetu, možete pozajmicu zatražiti i SMS-om, telefonom ili e-mailom. Široku paletu mogućnosti vam pružaju pozajmice na zaštićeni račun, izaberite onu koja vam najviše odgovara. Ne prilagođava se tržište kreditnom sektoru, nego kreditni subjekti osluškuju potrebe tržišta. Zato su pozajmice na zaštićeni račun postale tražene, jer ispunjavaju potrebe i zahtjeve građana koji trebaju pozajmice. Usluga posuđivanja novca je jednostavna, brza i sigurna, ako se poštuju pravila. Kod pozajmice na zaštićeni račun nema puno filozofiranja, trebate osobnu iskaznicu, bankovnu karticu vašeg zaštićenog računa i možete predati zahtjev, a za 15 minuta novac je već na vašem računu.

Brze pozajmice online

Bez odlaska u banku i dosadne papirologije do brzih pozajmica već isti dan. Isplata pozajmice, zajma i kredita preko računa.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (178 ocjena)